Zategnite trbušnjake bez vežbanja, samo uz pomoć ovog trika!

Zategnite trbušnjake bez vežbanja, samo uz pomoć ovog trika! 4.33/5 (86.67%) 15 votes

Jedna dama fizioterapeut je ponudila super laku alternativu teškim vežbama koje bi trebalo da vam učvrste trbušnjake. Pogledajte koji trik je u pitanju.

Potrebna vam je samo traka ili kanap.

zategnite trbusnjake

Kim Kardašijan možda po nekoliko sati dnevno nosi korset da bi što više suzila svoj struk, ali ova metoda se ne preporučuje jer nije zdrava.

Novi trik koji je predstavila Semi Margo je postao apsolutni hit. Ova žena koja je po struci fizioterapeut, tvrdi da ćete ako vežete kanap oko stomaka, češće stezati trbušne mišiće, što će vremenom dovesti do čvrstih trbušnjaka.

– Mi fizioterapeuti smo zabrinuti zbog potpuno neaktivnih ljudi. Odlazak na trening dva do tri puta nedeljno je zastrašujući za neke ljude, pa moramo da pronađemo načine da ubacimo vežbe u svakodnevnicu – kaže Semi Margo.

Traku ili konopac vežite čvrsto, da bi imala efekat. Prvo uvucite stomak koliko god možete, a onda popustite kontrakciju za oko 50 odsto da biste našli idealnu poziciju za čvor na kanapu.

Od ove tehnike ćete, kako ona tvrdi, dobiti ravan stomak i jače trbušne mišiće, a čak će vam se popraviti i držanje. Ipak, Margo ističe da metod s kanapom ne može biti zamena za trening. Najbolje bi bilo spojiti vežbe i nošenje vezanog kanapa. Pogledajte video.

Takodje, i tretman liposukcije vam može pomoći da dodjete do ravnog stomaka i pločica.

Sponzorisani tekstovi:

loading...
Loading...