Ovo je kafa uz pomoć koje je čovek skinuo 40 kilograma, pogledajte!

U borbi protiv kilograma i “šlaufa” oko struka ljudi su poludeli za ovim receptom. Pogledajte o čemu se radi i kako i vi možete smršati uz pomoć ove kafe.

Radi se o mešavini putera, kafe i ulja. Uopšte ne zvuči primaljivo, zar ne? Verovatno ste se zgadili na pomisao o ovim namirnicama smućkanim zajedno, ali oni koji su probali kažu da je zapravo veoma ukusno i da ima primesu nešto masnijeg makijata.

Loading...

Ovaj napitak je plasirao biznismen Dejv Asprej i za tren oka zapalio svet. Nazvao ga je “Bulletproof” kafa. Iako je miks veoma kaloričan, on navodno čini čuda u skidanju kilograma. Asprej tvrdi da je uz njega smršao 40 kilograma.

Šolja ove kafe sadrži od 200 do 500 kalorija i 45 do 65 odsto grama nezasićenih masti. Služi kao zamena za obrok, i posle njega nećete biti gladni naredna tri sata. Takođe produžava efekat kofeina, pa će vas jedna šoljica ove kafe držati budnim čak do 6 sati, a nema ni naglog pada energije kada kofein iščili.

Loading...

Originalna verzija ovog napitka je napravljena od zrna kafe sa manje toksina, neslanog putera dobijenog od krave koja se hrani isključivo travom, i od kokosovog ulja. Ne očajavajte što je prosto nemoguće naći ove sastojke kod nas (naše krave jedu i žitarice, a taj puter navodno nije adekvatan), postoje i druge kombinacije.

Od raznih verzija, ova je možda najukusnija, a lako ćete naći sastojke. Treba vam:

– 1 kašičica nes kafe

– ½ kašičice kakaoa ili par kapi arome vanile

– 1 dl bademovo mleko

– 1 dl prokuvane vode

– 1 kašičica organskog kokosovog ulja

U šolju sipajte nes i kakao i dodajte vrelu vodu. Umutite mikserom za nes kafu, a zatim dodajte toplo bademovo mleko. Na kraju sipajte jednu kašičicu kokosovog ulja.

Zapamtite, ovo je zamena za obrok. Ukoliko pijete ovaj napitak i uz njega jedete normalno, veoma brzo ćete primetiti da dobijate na težini. Tako da je ovo ustvari dvostruki učinak, za one koji žele da izgube neku kilu, kao i za one koji žele da se ugoje – pomaže pri mršavljenju (ako se uzima kao zamena za obrok) ili pri gojenju (ako se pije uz obrok).

Loading...

izvor: srbijadanas

Sponzorisani tekstovi:

Loading...