Izbacila je dve stvari iz ishrane i zauvek se rešila ubitačnih migrena

Andrea Henson iz Linkolnšira je ceo svoj život patila od migrena, a zahvaljujući ovoj maloj promeni sada napokon može da vodi normalan život.

Napadi su je vrlo često ostavljali bespomoćnom, a kretali su se od umerenih do krajnje ozbiljnih zbog kojih je morala u bolnicu. Usled jedne od najgorih epizoda, doktori su posumnjali da je u pitanju bio embolizam (začepljenje krvnih sudova).

Loading...

180rjd

„To je definitivno bilo nešto najgore što mi se desilo u životu. Bila sam podvrgnuta svakakvim testovima i sve je bilo prilično užasavajuće. Napadi su uvek bili nepredvidljivi i mogli su da traju i do pet dana. Bila sam potpuno bespomoćna, ali sam ipak morala da nastavim sa svojim životom“, priča Andrea.

Loading...

Kako bi se izborila sa napadima migrene, lekari su joj pripisali posebne tablete. Usled njihove jačine, Andrea je mogla da uzima samo četiri mesečno – što joj je predstavljalo veliki problem jer su napadi bili prilično učestali.

Tada je počela da se interesuje za netoleranciju na određene namirnice i njen uticaj na zdravlje.

„Tada još nisam imala pojma da određene namirnice izazivaju moje napade“, priča ona.

Ubrzo je otkrila da je intolerantna na kravlje mleko i kukuruz koji su u velikoj meri doprinosili njenim nedeljnim napadima.

Tada je odlučila da te dve stvari u potpunosti izbaci iz svoje ishrane.

„Zahvaljujući novom režimu ishrane napadi su prestali nakon samo šest nedelja. Bila sam zapanjena“, tvrdi Andrea.

Loading...

izvor: 24sata

Sponzorisani tekstovi:

Loading...