Kako da smršate a da se ne pomerite? Nećete verovati kada vidite!

Kako da smršate a da se ne pomerite? Nećete verovati kada vidite! 4.08/5 (81.54%) 13 votes

Što da bude komplikovano, kad može jednostavno.

Mršavljenje je proces koji zahteva mnogo znoja i discipline, pa čak i kad niste u teretani. Postoje trikovi koji će vam olakšati put skidanja kilograma, a ne morate da budete na onim iscrpljujućim režimima ishrane, čijim ishodom skoro nikad niste zadovoljni.

smrsati

1. Pre svakog obroka, popijte čašu vode. Osećaćete se hidratisanim i malo sitima, što svakako može sprečiti prejedanje.

2. Zamenite neke namirnice drugim, manje kaloričnim. Umesto sveže, opredelite se za suvo voće, jer ćete tako zaobići optimalno oko 80 kalorija.

3. Izaberite manje “štetan” desert. Umesto svog omiljenog kolača, za desert na kraju dana uzmite štanglu crne čokolade za kuvanje. Možda na prvi pogled nikako nije dobra zamena, ali kada se odviknete od velike količine šećera iz kolača, i vaše želje za slatkišima će se smanjiti. Sve je u navici.

4. Kad god možete, ugrabite vreme za fizičko aktiviranje. Umesto liftom, na posao idite stepenicama, peške. Ako vam je posao blizu, nemojte ići kolima, već peške ili biciklom.

5. Postavite sebi manje porcije. Kao što ste nekada punili tanjir sa dva puta više hrane nego što želite da pojedete, sada sebi uvek sipajte najmanju količinu, o kojoj god namirnici je reč.

izvor: Srbija Danas

Sponzorisani tekstovi:

loading...
Loading...