6 pravila i 7 dana za struk iz snova: Stomak ravan kao daska!

Ove namirnice ne smeju da budu deo vaše ishrane tokom ove dijete, jer ne pomažu kod topljenja masnoća već potenciraju njihovo nakupljanje i zadržavanje u telu.

Za nedelju dana idete na svadbu i želite da se rešite stomaka kako bi vam odabrana haljina savršeno stajala? Imamo rešenje za vas!

Loading...

stomak

Uz dobro poznato pravilo o ispijanju velikih količina vode, morate da pripaziti i na svoju ishranu. Donosimo vam nekoliko saveta uz koje ćete brzinski smanjiti naslage sala na stomaku i neprijatnu nadutost:

1. Izbegavajte so
Zbog konzumacije velike količine slane hrane, u telu se zadržava višak vode. Zato izbegavajte so i hranu sa puno natrijuma.

2. Ne jedite ugljene hidrate
Zaboravite na testeninu i hleb jer to nisu namirnice koje bi trebalo da jedete ako želite da izgubite višak masnih naslaga na stomaku. Jedite hranu koja je bogata proteinima.

Loading...

3. Smanjite unos mleka
Obožavate mleko i dnevno pijete više od pola litra? To bi mogao da bude jedan od razloga zašto stalno osećate nadutost i imate gasove. Smanjite unos mleka i umesto njega popijte jogurt ili pojedite nekoliko kriški tvrdog sira.

4. Zaboravite na ljute začine
Jako začinjena hrana uzrokuje pojačano izlučivanje kiselina u želucu i izaziva iritaciju, što vam nikako neće pomoći kod gubitka masnih naslaga. Birajte sveže začine koji imaju blaži ukus.

5. Odreknite se kafe, alkohola, prerađene hrane i šećera
Ove namirnice ne smeju da budu deo vaše ishrane tokom ove dijete, jer ne pomažu kod topljenja masnoća već potenciraju njihovo nakupljanje i zadržavanje u telu.

6. Odaberite pravo voće
Iako su to zdrave voćke, izbegavajte jabuke ili kruške jer u sebi imaju više fruktoze, pa ih želudac teže vari. Jedite citruse i bobičasto voće.

Loading...

To bi bilo 6 saveta što se tiče vašeg načina života i ishrane za postizanje ravnog stomaka. Pored toga, trebalo bi da znate postoje i tretmani iz oblasti estetske hirurgije kao što je zatezanje stomaka koje vam može pomoći da dobijete dosta brže rezultate.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...